Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man känner att man är igen.


Mina vackra misstag (end of an era)

Hur är det?




Det är bra.




För att det är livet,




och jag har saknat det.




Fri vers av Moonwater
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-07 13:58



Bookmark and Share


  Rariel
Saknar fan livet med.
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Moonwater
Moonwater