Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lägger upp denna dikten från 2007 igen för de som vill läsa och höra den...nu finns en låt skriven till dikten av en av mina skrivarvänner. Du hittar den här: http://www.youtube.com/watch?v=1OkcXVhQW1s


A Song About You

*


I wanted to write you a beautiful song
about the happiness in my life
the magic day when you came along
and saved me from using the knife


*


I was more dead than alive
vultures tore my body apart
you were brave enough to dive
deep down below to save my heart


*


you came in the middle of the night
and brightened my dark sky
showed me how to reach the light
and told me I would never die


*


like an angel from paradise
you left heaven to see me in hell
the devil was fooled by your disguise
a million souls were saved from your spell


*


just like the shining sun
the beauty of your smiling face
you filled my life with so much fun
I felt like I was floating in outer space


*


you opened my eyes and made me see
I just wanted to scream and shout
you set my captured heart free
that's what this song is about


*


I wanted to write you a beautiful song
tell the world how much I love you
your understanding made me strong
now I shine as much as you do


*




Fri vers av Freeman
Läst 911 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-06-07 14:16



Bookmark and Share


  bluesatin
Åh, vad denna text är fin. Jag lyssnade nyss på sången som finns tíll och den är verkligen jättebra. TACKAR!
2009-08-11

  Lasseman VIP
Åh! vad fin denna var! gud den kändes starkt i hjärte trakten, fantastiskt skrivet och urskönt sjunget .. och jag älskar bara bilden, tack denna gjorde min kväll, tack min vän hoppas det sitter bra med lite applåder och broder kramar min vän
2009-07-26

  bluesatin
Hej Freeman

Jag tycker den är mycket vacker. Jag går in och lyssna på låten också. Fint och poetiskt skrivet. TACK! Hoppas allt är bra med dig.

Eva
2009-07-05

  aol
underbar rytmkänsla värd guldstjärnan
2009-06-26

  Eva Langrath VIP
Underbara starka ord om möte som förändrar jag skall lyssna på melodin
2009-06-12

    Lindizz
Så vackert i både text och sång.
2009-06-09

  Trädflickan
Applåder. Texten är jättefin liksom låten.
2009-06-07

  Cosmic Johanna
Mycket vackert med pianot i bakgrunden och din skrivarvän har en fin röst.

Hade varit roligt att höra dig sjunga också,

men det var en vacker låt i sin helhet,

mycket fin*
2009-06-07

  Ilona _L
Mmmm jättefin text! NU ska jag lyssna på melodin också!
2009-06-07

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jag kan höra melodin :-)
Fint
2009-06-07

  Cris
Jättefin låt och trevligt att höra den.

Tack.
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman