Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lämnad ensam i en öken när min stora kärlek hämtades av evigheten


Han lyckades

 

så rädd

in i märgen

otrygg

vem kan väl älska mig

 

han kunde vänta

övertyga om mitt värde

jag var förälskad

livrädd

 

med mig fanns alla misslyckanden

som han med upphöjt lugn

tog med på köpet och nu

har lämnat kvar åt mig

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-07 16:48



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Starkt och berörande skrivet .......
2009-06-09

  Hans Christian
Mycket berörande och välskrivet.
2009-06-07

  Ilona _L
Vilken gåva och skatt att bära med sig, Ulla!
2009-06-07

  Sturesdotter
Tillit och värme; att bygga upp sådant och sedan lämnas kvar; såren tar oerhörd tid att läka. Men de gör det till slut - dörren måste öppnas för andra som vill bygga...
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP