Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eyes flicker in sleepless motion

och jag vet att

kärlek är svårt
när

den man älskar
ler mot en tvärs över gatan

den man älskar
ser in i ens själ
utan att sitta i samma rum med samma väggar

och jag vet att
hitta sig själv är svårt när

den man älskar har fångat allt
man har kvar

och jag vet att

kärlek är
förutsägbart

för jag vet att
han inte kan
får
komma närmare än såhär






Fri vers av åttabitar
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-07 19:12



Bookmark and Share


    obscura
Mycket fin titel :)

och dikten - djup och vacker.

Och en fråga:
Hur kursiverar du orden egentligen?
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar