Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EU

Europeiska Unionen

Ett Förenat Europa


Det fanns en gång en man som ville se/ha/regera över hela Europa som en enda stat,

den mannen lever inte idag


Låt oss hoppas att de som ska styra och regera i EU idag inte styrs av girighet och maktbegegär, utan lyssnar på folket.




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-07 19:32



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag lyssnar in på delar av folk
de säger så vi skolk från union
kan det så bli ett "fattas bara"
av detta att vilja mer än EU kan ge?
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP