Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren är vår




Ja, trädet kommer grönska
hur dött det än ser ut
och holken kommer intas
av fågelungars tjut
än finns det hopp för allting
vi ska nog hålla ut
när sommarn kommer fylls vi
av sommarvärmesnjut
vi kan få allt vi önskar
hur dött det än ser ut
det blåses liv i allting
så även oss till slut
och trädet kommer grönska
hur dött det än ser ut
vi kan få allt vi önskar
till sommarn slår vi ut




Fri vers av pladask
Läst 567 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-07 19:45



Bookmark and Share


  soulmate_
åh,vilken flyt,jag hör till och med en melodi till den!gör den till en sång,en sån där soft reggae-nedtonad sak,jättemys och jätteälg.(östgötska för grymt bra)
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

pladask