Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fia med knuff (på riktigt)

det var när jag förstod att
du inte kände för att ta mitt parti
jag började tveka på om det är lönt att be om hjälp
den natten jag skrek febrilt efter din hjälp
insåg att du inte skulle skydda mig
och föll isär
var då jag på allvar funderade på om jag
fortfarande vågar existera

jag hade bara behövt en famn
ett par mjuka ögon
bomull på såren
ett lampa i natten
något litet ord
ett tecken på liv
vad fan som helst




Övriga genrer av leave
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-07 21:26



Bookmark and Share


    Tea Alex
Intensiv text verkligen...
2009-09-20

  Nikolai Jungsin VIP
Är det inte det man saknar mest när man har det minst och behöver det mest...
Mycket fint beskrivet.
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

leave