Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sargad själ

Min sargade själ
har så svåra sår att läka
Alla svek
lögner
har bränt ett stort
stort hål
i min tro på kärleken
tron på mig själv att jag är bra
tron på lyckan
Människan

Min sargade själ droppar av livets tårar
Jag är så rädd
tänk om jag aldrig någonsin
törs tro på ord
ord som jag hör sägas till mig
Jag är så rädd att det bara är ord
utan känsla
Bara ord utan mening

Jag vill tro på det jag hör
men jag kan inte
för jag törs inte

Jag orkar inte få fler hål i min själ
För då faller jag
faller
ner i ensamheten
där gör ingen mig illa





Fri vers av Novemberblomman
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-07 22:56



Bookmark and Share


  kärleks ängel
så vackra och sanna ord!!
2009-06-17

  Aquarius
hoppas på att de de kommer bra saker som kan lappa de där hålen lite... så man står lite stadigare.. de är svårt när man ser hel ut men rasar lätt som ett korthus....
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman