Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt foto är borta

 

tog bort

fotot på min sida

men varför det undrade min vän

 

jag finns

inte just nu

kanske dyker

 

mitt foto upp igen




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-08 16:02



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Du är välkommen tillbaka när Du tittar fram igen - men Du syns ändå genom Dina vackra ord .....
2009-06-09

    sunnanvind
huvudsaken att det är du bakom orden..ler* Foto är ju av mindre betydelse! kram!
2009-06-08

    Zebsine
ulla, ulla, ulla
vem är du
att sitta här och depppulla
2009-06-08

  Sturesdotter
Man finns - men syns inte. En rättighet..!
2009-06-08

  Gunwale VIP
Ja...man är som Cheshire-katten... eller "det osynliga barnet"... Applåd!
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP