Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dreamin' Same Movie (SeptetteSerpent no 2)

 




I had met her in some others dreams
don't remember how recently, but often it seems
Now we dream we're playing in the same movie
I'm supposed to trick us into her father's library
then while she wents to bring her own poetry
I will already be vanished behind these bookshelves' family memory
so now I'm only dreamin' of her - she never more of me

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-08 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP