Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Och där

 

så fann jag

den igen

orchidacceae macula´ria

så stolt och stark

ändå så skir

 

min midsommarfavorit

Jungfru Marie nycklar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-08 19:14



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Denna vackra orkidé, som minskat något i
i jämförelse genom åren i jämförelse med dåtidens slåtterängar, är
underbar, liksom alla orkidéer .....
2009-06-09

  Eaglemountains VIP
Denna vackra orkidé, som minska något i antal dåtidens slåtterängar, är underbar, liksom alla orkidéer .....
2009-06-09

  jardan
Tack för denna vackra bild - det svenska namnet också tack!
2009-06-08

  Sturesdotter
så fin ....som någon annan jag känner
2009-06-08

  Yrre VIP
Åååå så fin!
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP