Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORD

Ord kommer inte
av tvång.

Kan man locka
och
pocka?



Ett smutsigt fönster.
Ett rent.

Halvskurat golv.

Halvätet äpple.

EN tavelram på sned.

Slängde den där
vissnade växten
där den stod o ruttnade
bland alla fräscha gull-rankorna.

Kom nu igen
livet!

Liv.
Kom åter.




Fri vers av durr
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-08 19:46



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Smakar på tanken att ord i skrift saknas.
Formen är mjuk och behaglig, tilltalande...
Undrar om de sita raderna skulle kunna skrivas:
kom åter
liv
Önskan du förmedlar är vacker och en vardag fint beskriven.
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr