Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö grymma värd..

..nu byter jag lägenhet!!




Fri vers av Berra Bäver
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-08 20:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
som sagt, korta koncisa och snärtiga texter tar mitt i pannan som ett välriktat skott från blommornas rike
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver