Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår sång

Sjung vår sång i kväll hos dig
Sjung vår sång och tänk på mig

Många mil oss skiljer åt
Ensamma vi gå
Du är där och jag är här
Saknar, längtar så

Hör vår sång ikväll hos mig
Sjunger sången blott för sig

Vill ej vara ensam
Saknar dig med mig
Drömmer och jag blundar
Nu kan jag se dig

Ögonen de glittrar
Solblekt lockigt hår
Leendet som smittar
Solat bruna lår

Dina vackra händer
Mot min hud då känns
Känslorna är heta
Nästan så det bränns

Längtan gör mig galen
Måste ha dig här
Kan ej leva utan
Dig som jag har kär

Ont det gör i kroppen
När jag tänker på
Ser dig där gå ensam
Utan mig, vi två

Vet att dagen kommer
Då vi möts igen
Vet att du mig väntar
Väntar på mig än

Du och jag tillsammans
Allt jag tänker på
Det är helt fantastiskt
Att älska någon så

Sjung vår sång och tänk på mig
Och jag sjunger då med dig

Sjunger vi tillsammans
Men var och en för sig
Och till slut vi viskar
Vad jag älskar dig




Fri vers av Therés
Läst 423 gånger
Publicerad 2005-09-25 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!