Foto Ulla

Musslan fiskade jag upp i en liten sjö nära Askersund där jag var på målarkurs.
Den fick en symbolisk betydelse för oss alla i några dagar......

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla

Musslan fiskade jag upp i en liten sjö nära Askersund där jag var på målarkurs.
Den fick en symbolisk betydelse för oss alla i några dagar......




Musslans pärla

 

så som musslan

gömmer sin pärla

omsorgsfullt i sitt inre

 

så gömmer jag

mina kära vänner

i mitt hjärta




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-08 23:45



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
U N D E R B A R T S K R I V E T !
2009-06-09

    ej medlem längre
fint vännen!
2009-06-09

  Sturesdotter
Har min egen musselplats jag;
och där är du given
2009-06-09

  * Ammi *
ja så är det ..
fint vännen!
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP