Akrylbild o foto: Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akrylbild o foto: Ulla


Ny dag nya möjligheter

 

så skingras

svarta moln ett tag

ljuset trycker på

och mörkret

det får gå

 

sjas undan nu

mörkret är inte

alltid välkommet

det måste

blandas med ljus

 

annars uteblir effekten helt

 

nu andas vi

tänker vackra

tankar talar

med enbart vänner

känner värmen

 

inväntar ny dag med nya möjligheter




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-09 00:06



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så underbart vackert, i hoppfullhet - APPLÅD!!
2009-06-09

  glittertindra
så är det.. :) var dag är ny... :)
2009-06-09

  jardan
Tack för dina varma, fina och hoppfulla rader
2009-06-09

  Teresia Ridell
Ja för att orka måste ljuset få sila emellan ibland.. Ljust, varmt, fint !
2009-06-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ny dag
Nya tag
2009-06-09

  Sturesdotter
En vacker morgondikt som strålar värme och tillförsikt! Tar den med mig och har den även som "dags"-dikt!
2009-06-09

  * Ammi *
finns det liv, finns det hopp.
ljus text med bra effekter
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP