Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus och värme

En stor del av mitt liv
har bestått av en ständig närvaro
en gestalt

en gestalt av förundran
hur livet ska vara
att leva varje dag som den är den sista
filosofin som har dragit mig neråt
i ett djup av mörker

Nu är det åter ljust
en andra chans jag fått
denna gång är det på riktigt
det känns som mitt liv har börjat
på nytt

Är ett par steg ifrån
men inte riktigt där
har fått hjälp på vägen
av den underbaraste som finns

Är så rädd att snubbla
att inte ta mig upp
vill att varje dag ska vara ljus som denna
är så rädd att mista det ljus som värmer själen i min kropp.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 737 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-09 00:32



Bookmark and Share


    Sarah Lindvall
Vackert, sötnos!
2009-06-09

    prima donna
En text som andas hopp och ljus.
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla