Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mmmm om det vore så att luftslott kunde bli sanning.....


Luftslott

Torn och tinnar

syns omkring

sträcker sig högt upp mot

himlavalv


Söker med blicken

uppe i skyn

luftslottet finns där

att längta


Sträcker mig upp

för att fånga min dröm

famlar trevar

något greppbart står ej att finna


Tvivlar och backar

men söker ändå

det vackra som döljs

bakom molnen


I torn med tillit

och tinnar med tro

så byggs en bro

att passera


Där uppe i slottet

så väntar en dröm

jag vet i mitt hjärta

är kärlek


Så stanna min älskling

och öppna din port

låt luftslottet bli något

beständigt...


Mitt hjärta är ditt.....







Fri vers av sulimaa
Läst 262 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-09 01:04



Bookmark and Share


  peter markurth
detta var bra, känner ett flyt samt innehåll utöver det vanliga....
2009-06-11

  Junitvillingen
Mmmmm, så vacker och bildskön poesi! Dessutom en vacker bild på dig ljuva poetissa! GRATTIS till "Uppmärksammad text" - det är både du & dina vackra ord värda. *Kramen*
2009-06-11

  Larz Gustafsson VIP
"Och aldrig jag lämnar det åter", som Ferlin skrev.

Luftslottsbyggare är vi nog alla lite till mans.
Vad leder det fram till?
Ja, säg det.
Ibland kanske man bara vill vara irrationell.

Du vackra varelse!
2009-06-11

  Suzy med punkterna
Urtjusigt helt enkelt!!!
2009-06-09

  Water VIP
Den var verkligen.....saknar ord
det får bli en *applåd*
2009-06-09

  Popcorntankar
Vad finns det att säga mer än, klockren!
2009-06-09

  Glensan
En text som byggs upp hela tiden och slutar underbart.



"Så stanna min älskling

och öppna din port

låt luftslottet bli något

beständigt...


Mitt hjärta är ditt....."



Helt Underbart Tack
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa