Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas ingen tar illa upp, det är inte så att jag drar alla över en kam...


Killar !

Killar---

När ska ni bestämma hur ni vill ha det?
Letar efter möten i mörkret, diskret
Söker efter stulna kyssar med eran klåfingrighet
Ni borde fan få en oscar för eran teaterverksamhet
Innan ni har fått oss behandlar ni oss som en dyrbarhet
Men så fort ni har oss på kroken lyser eran fräckhet
Ni kallar eran kriminalitet för målmedveten kreativitet
Nu ska man inte ha fördommar, och dra alla över en kam
Men sanningen är den att de flesta av er behöver behandlingsprogram




Fri vers av Gypzy_Eyez
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-09 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gypzy_Eyez
Gypzy_Eyez