Akrylbild o foto: Ulla

 

 

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akrylbild o foto: Ulla

 

 

 




Den där vännen

 

den där vännen

som skrattar

med dig

som kan ta

emot förtroenden

om felsteg

utan att döma

 

den där vännen

som får

dagen att

uthärdas

som lotsar dig

genom mörkret

 

den där vännen

med sin

solvarma hand

i ryggen

sådana vänner

är det bästa

livet visar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-09 08:32



Bookmark and Share


  KristinaE
.. läser dina rader om 'den där vännen'! Gott poetat om vardagsvännen som man kan dela vardagslunken med i skratt, glädje och sorg!
2009-06-09

  Syrsan
Mycket behaglig och skön text! Vänskap är en gåva!
2009-06-09

  Eaglemountains VIP
Äkta vänner ÄR äkta vänner, i alla lägen - på förtroendets nivå - och sviker aldrig ....... underbar text - underbar bild .......
2009-06-09

  Hans Christian
Text och tavla samverkar till ett mästerverk :o)
2009-06-09

  glittertindra
de är mer än guld värda... lyser upp tillvaron...
2009-06-09

  Sturesdotter
Mjuk vänskapshymn; fin ut i minsta mm!
2009-06-09

    ej medlem längre
fin text!
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP