Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är verkligen ingen expert, men i min närhet har det förekommit en hel del, och vänner har råkat illa ut. Både män och kvinnor.....


Några ord om narcissism

 

en utpräglad narcissist

är expert på att

känna av om du vill gå din egen väg

och om du har fått ett annat intresse

finns det ingen hejd

på uppfinningsförmågan

övertalningsförmågan

är otrolig

 

hur många snällt

naivt blåögda

har inte åkt dit

och blivit

fångar för

resten av

livet

 

låt magkänslan

styra för om

någon kan det

så är det den

gå inte i fällan och

berätta om dina

tankar eller planer

 

för allt i världen

inte ett ord

om du är fäst

vid någon annan

ingen triggas

så som en

narcissist

 

som ett kardborreplåster

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-09 10:07



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
I sanning sagt ..... så är det .....
2009-06-09

  glittertindra
precis så är det... du har träffat väldigt rätt...
2009-06-09

  Christer Eriksson
jag förstog inte texten riktigt. men att skaffa barn är väl ett narcissistiskt drag, liksom små kopior av sig själv som man försöker forma in i mallar.
2009-06-09

  beam72
jätte bra text man skall dra öronen åt sig om en person är för självcentrerad
2009-06-09

  Sturesdotter
Lärorik text!
Tack!
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP