Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU STAL MITT SKRATT



Jag tar fram min frihet

plockar upp mina rep

sätter tejp runt din mun

för att ej höra




dig säga orden.




Du skrattar rått

och andas min luft

och stjäl min kärlek

för att ge den till




någon annan.

@Jonas Månsson




Fri vers av CRAIDLARN
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-09 11:27



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Stark text!
berör...
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

CRAIDLARN
CRAIDLARN