Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken


badar jag

i det mörka havet

det svarta havet

Sorgernas Hav



inget att skyla mig med

inget att skydda min kropp med

inga magiska ord att trolla med

för mig tycks räddningen utom räckhåll



det är isande kallt

klor rispar min rygg

det varma blodet rinner nerför min rygg

jag känner mitt liv långsamt sippra ut




jag gråter tusen änglars tårar

munnen fylls av den salta smaken

nu finns bara väntan

väntan på det okända

väntan på döden












Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-09 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorglig domedags mystik.
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP