Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLOCKAN DEN GÅR

Mot ljuset däruppe bland
molnens sköra och mjuka
dansar mina tankar med
rosenblad och sammet

kontrasterna möts och de
blandas av unga och äldres
tårar som flödar för att
dörren inte längre är låst

klockor som ringer och ger
barn styrkan att resa sig
likt en nyfödd liten blomma
som andas små frön

stjärnorna blinkar och ber
för alla oss med barnsinnet
kvar i våra ömma små små
huvuden och kroppar.

@Jonas Månsson




Fri vers av CRAIDLARN
Läst 511 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-09 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CRAIDLARN
CRAIDLARN