Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUSEN OCH EN NATT

När hjärtat ditt är brustet och kallt
när tankarna har dig i sitt grepp
när frosten baddar dina ömma lår
och blodet ditt har frusit till is

När du flänger omkring överallt
och i panik skriker till mig; släpp
när du inser att åren bara går
då ska jag ta dig till ett paradis

Vi ska vandra i solnedgången
och röra vid varandra ömt
vi ska kyssas vid regnbågen
och smeka varandras hud

Låt oss skriva noterna i sången
och ta fram känslor vi glömt
låt oss inte stå emot svallvågen
den får göra oss till man och brud.

Sången som kallas Tusen och en natt...

@Jonas Månsson




Fri vers av CRAIDLARN
Läst 453 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-09 16:17



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket fint och längtansfullt!
Har själv en text med samma namn;=)
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

CRAIDLARN
CRAIDLARN