Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaniner mellan vilja o välja

 




den vita kaninen springer vilse i juniljuset

vet vad hon vill men ingen aning om vart

den svarta kaninen har fastnat mellan två solstrålar

förmår aldrig välja, fryser alltmer ihjäl

lyssnar bägge spänt när Jefferson Airplanes sånger landar vilda över ängen

den vita kaninen myser sig ända fram till växthuset

den svarta kaninen kapar loss ena strålen och blir soligt fri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-09 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP