Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anden i flaskan



Som humlan kan jag inte flyga men svävar på moln av dig

Ditt ljus lyser över mig även på natten som fallen stjärna bildar en önskan

Trots fattig är jag rik av känslor och ljuvliga tankar för dig

Så vacker att se där varje blinkning är som att födas på nytt

Trots alla försök att döda mitt hjärta så slår varje slag ännu till samma takt

Men likt anden i flaskan vågade du inte öppna korken till den innerligaste kärlek och glädje

Den enda sanning dock är ju den vi själva bär

Men vissa sanningar skapas ur bubblande fantasi

När vi förnekar drag vi annars skyr då förskönas dom som oskuldsfullt

Väntar fattig och glad på den som kan få upp korken ur flaskan

Då kommer andlig magi skänka tre önskningar som är glädje kärlek och..




Fri vers av JNI
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-09 18:38



Bookmark and Share


  Blåbäret
underbart utgivande för den som vågar ta emot...
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI