Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryssel - Köln




De tyska tågen tuffar
lika ekologiskt som de kölnska träden
mjukt och kliniskt svisch-svisch
inga fåglar kvittrar
bara belgiska barn
som konstigt nog kan franska
trots sin ringa ålder

De måltavelförsedda fönstren
inbjuder till hammarslag
vasst och impulsivt krasch-krasch
tänk att öppna upp
bjuda in fågelkvittret
kasta ut skrikande, bullrande barn
trots deras ringa ålder




Fri vers av pladask
Läst 527 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-09 20:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tacka vet jag Trans Europe Express.

Vissa belgiska barn bor i Flandern. De talar inte franska.
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

pladask