Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömvärld...

en levande dröm
eller
är det drömmen
som gör att
man ännu
känner sig
levande

i alla fall...
jag är glad
att jag har
förmågan att
ibland koppla
ifrån och
för mitt inre se
vackra bilder

nu ser jag dig
min älskade
även om jag ännu
ej vet
om du finns
eller vem du är

trots detta
ser jag dig
och mig
vackra scener
romantisk middag
med
kandelabrar
i ett
dunkelt rum
på ett slott
någonstans....
för du är min
egen prins

jag ser oss
mata varandra
med vindruvor
och lustfyllt
tänka ut
vad vi sedan
ska göra
för
och
med
varandra.....

i himmelssängen
sover vi
sedan
tätt ihop
som bara
älskande kan

och vi tittar
med nyvakna
ögon
förundrat
på varandra
och på
stjärnhimlen
där utanför
vi lägger oss
igen
så den blir
ovanför
och en stjärna faller...

jag flyr bort
ännu en stund
i den
underbara värld
som jag
skapade på ett
lika kort som
förgängligt
ögonblick
men när jag
tittar upp igen
är du
inte
här.....




Fri vers av firefire
Läst 391 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-09 21:46



Bookmark and Share


  Roula O
en underbar drömvärld som många önskar sig...
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire