Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta gråter

Mitt hjärta gråter
men mina läppar försöker le
Vill inte kännas vid de signaler
jag innerst inne vet jag ser..så
mitt hjärta gråter,
men mina läppar försöker fortfarande le..

Tomt och tyst ekar hjärtslagen i mitt bröst
en nu vilsen själ söker värmande tröst.
Mitt hjärta gråter
men mina läppar försöker fortfarande le.




Övriga genrer av JoLu
Läst 795 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-28 00:22



Bookmark and Share


  sommarmoln
Mkt fin o berörande...
/Hälsar Katarina:)
2009-07-23

  Grubbelmia
Smärtsamt, men orden berör. Känner igen mig när du skriver:

"mitt hjärta gråter,
men mina läppar försöker fortfarande le.."
2009-07-12

  BrokenAngel
Väldigt fin dikt, djup, sorgsen och vacker på samma gång.
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

JoLu