Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Jag

Mamma
sitter på balkongen och röker.
Öppnar dörren till växthuset
för att växterna behöver
SYRE.
Indiska tomaterna o chilin.
Gurkorna.
Måste även de få andas.

En Kvinna
sitter o röker
på balkongen.

Funderar över himlen.






Fri vers av durr
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-09 22:32



Bookmark and Share


  Kim VIP
Fint avslut!
2009-06-22

  Leif Furstedt
Smakar på tanken att växthuset sitter på väggen, där växer väldoft, funderingar och njutningen, en av anledningarna att vara där. Vackert betraktat.
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr