Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kanhända min äldsta "kärleksdikt"


Real is Love

 

 

 

 

 

kärlek är


när glädje


visar sig vara

 


allvar
 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-10 18:44



Bookmark and Share


  Aquila
Ändå drar man nitlotter ibland!
2009-06-14

    sårosa
så rätt... tack! gillar formatet, skulle fått en femma :)
2009-06-14

  stenhur VIP
det tjongar till därinne när jag läser. Läge för ett bokmärke!
2009-06-12

  TrollTörnTrappan VIP
Well yes, LP, din tolkning säger i stort sett samma sak!
2009-06-12

  L Patrik W Johansson VIP
när godhet visar sig vara sann
och inte en hägring

Be well,
LPatrikWJ
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP