Akrylbild av Ulla
Foto av Ulla

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akrylbild av Ulla
Foto av Ulla




Rastlös oro

 

varifrån

den kommer

vet väl ingen

man

önskar den väl

mest att dra

långt iväg

 

ändå

lever den

sitt

eget liv . . . .




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-10 23:09



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Oro...
ibland skulle jag vilja låsa in den i en låda och slänga den mitt ute i Stilla havet

men då kommer väl Greenpeace o plockar upp...
2009-06-10

  greajt
rastlös oro är oroligt jobbigt
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP