Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet varken ut eller in mera.


Flickan.

Tjejen gillar flickan,

Killen har ihop det med flickan,

Pojken sa sig älska flickan,

Men flickan bara sårar,

































Och flickan det är jag.




Fri vers av xEvviie
Läst 500 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-10 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie