Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din hud

jag liksom saknar din hud
när regnet faller över min
och jag liksom saknar
att du höll min hand
och drog lika djupa andetag som mig
när regnet gjorde staden ren
runt gatlyktor.

jag önskar så
att vi skrivit mer poesi
att vi gått fler mil
att vi helt enkelt funnits
lite mer.

för jag liksom saknar dig
nu när du inte gör det längre.




Fri vers av Svartochvitt
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-11 00:43



Bookmark and Share


  blaite
Schysst dikt och kul att du hitta mig..ska läsa mer sen..har mina kids nu och de okuperar min dator..Blaite
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt