Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flera omgångars nej har inte hjälpt ett dugg.....


Nej

 

så bra

att de hör av sig

fast de vet

fast jag sagt

 

så bra

att de inte hör

så att jag

får träna

 

på att säga nej




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-11 07:41



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Det är skönt att slippa vissa...
du tillhör inte dem...NEJ verkligen inte!:O)
2009-06-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett nej i rätt tid
det ger både
en själv och
andra frid!
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP