Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är framme snart!

Sakta drog jag fram på vägen

Ville skutta fram
till den sköna platsen

Lite trött på färden
framme snart

Medveten om andra
och alla som går i samma spår

Minnen bland träd och buskar
ilar på stigen, Pustar

En hand som söker det varma
smak och känsla smälter samman...




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 415 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-11 08:27



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mjukt insiktsfullt....mycket fint
2009-06-11

  Junitvillingen
Vackra ord flätas samman och blir till skön poesi...en själslig njutning att få läsa denna. Tack och * kram *:-)
2009-06-11

  anits VIP
Underbar poesi
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin