Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Watcher Flöde Nr.9.





jag kan se linjer framför mig, ljusår av hyacint och laser-strokes
jag kan känna stjärnor blinka mig mot vindar av rosenblad
du är ingen annan än jag
livets skönhet med svåra tal
jag är entydigt i tvåsamhet: förstahandsvald
tusenfalt och stråtak
där uppe mot månen simmar mina andetag
en vacker afton
blir vi av


jag ser mina spår i snötäckta berg
nya steg mot samma mål
riktningen tar viddens ringar från mitt finger
varje dag
ser jag


amen







Fri vers av Skosnöret
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-11 14:44



Bookmark and Share


  August L S
Storslaget! Klassiskt vackert på något vis. Bäst gillar jag andra styckets början. Det är en så tydlig och talande bild, även om man kan göra mycket av själva tolkningen. Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Men dikten får mig att tänka.
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret