Akrylbild och foto av Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akrylbild och foto av Ulla


Tillägnan

 

till den

ljuvaste av alla

studentskor idag

 

hylla vill jag

 

inte för skönhetens skull

utan för hennes hjärta

av renaste ''gull''

 

Lycka till prinsessan

lycka till på färden

ut till

stora vida världen

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-11 17:06



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Vacker hyllning ifrån en människa med eget guldhjärta!
2009-06-11

    sunnanvind
Vad vacker målning o dikt! Applåd!
2009-06-11

  Carola Bouvin
Härlig är denna tiden då de unga tar studenten, fint.
2009-06-11

  Eaglemountains VIP
En mycket vacker och fin hyllning tillika en skön passande bild som kompletterar den till fullo.
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP