Akrylbild och foto av Ulla

Bilden kommer till spontant i metoden eq-painting

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akrylbild och foto av Ulla

Bilden kommer till spontant i metoden eq-painting




Omsluten

 

omsluten

av kärlek

i många år

 

ränderna går

inte ur och

förundrat ser

jag det i

min egen bild

 

jag är fortfarande

fylld av den kärlek

som omslutit

mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-11 17:09



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Så ypperligt text o konstform passar! Tänkte på en livmoder när jag såg tavlan....varm och känslig.
2009-06-12

  Eaglemountains VIP
Du är kärlek. Spontan kommentar.
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP