Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den gamle man som berättade detta för mig är numera död och det kan hända att jag missuppfattade platsangivelsen, men i frankrike någonstans hände det sig...


Liten historisk tillbakablickslimerick

I cannes ett oherrans år
fick folket se hur det står
på stranden en Pitt
han sa: Det är mitt
jag tar det i handen och går!




Fri vers av halmstrå
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-11 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå