Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Sladjana Zubcevic


Själen bjuder sannerligen vad ont är



Varken min himmel
eller
Min jord
har plats för att rymma mig

Själen bjuder sannerligen
vad ont är

Det finns inget mötande
och inget seende

Det finns inte längre ...

Vågen som ännu inte smällt
samman med havet

Kärlek är att du förblir stående
inför din älskade

Den bro som förenar
älskaren med den älskade

Kärlek är ...

Allt
som går förbi mig

Allt
som inte händer mig

Kärlek är ...









Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1524 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2009-06-11 21:18



Bookmark and Share


  Roula O
smärstamt bra skrivet...
2009-06-25

  Bibbi VIP
Mycket smärtsamt berörande.
2009-06-18

  Michaela Dutius
En dikt som tassar liksom på änglafötter och viskar sitt budskap
2009-06-16

  L Patrik W Johansson VIP
Kärlek är en eld som alla föds med inombords det gäller att inte sprida den för mycket så den slocknar men så länge den brinner räcker den till alla, se där en aforism

Be well,
LPatrikWJ
2009-06-15

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert och smärtsamt från hjärtat.

Vacker poesi.
2009-06-14

  Miss Mod
Ensamhet i djupet.
2009-06-13

  Carola Zettergren
Helt enkelt ENASTÅENDE!!!! Applåder!
2009-06-13

  issac.a.m
läser och undrar...Är inte kärleken till människan en ålder inom ålder...och Varför kan inte kärleken vara för alla..såsom luften..,blommor...moln och regn
dina ord känns...
Underbart skrivet..
2009-06-12

  JNI
Men då tankarna slutar fokusera på det, då kommer det bara till en!
då våra sinnen öppnas för att "se" den, då är den bara där..

Vänd blicken åt andra hållet, vänd det åter och du ser nya nyanser
2009-06-12

  Suzy med punkterna
Läser smärta.
Mycket väl skaldat min vän!
2009-06-12

  * Ammi *
alla är vi unika och värda kärlek. kanske ser vi den inte alltid, men den finns i de små glimtarna som vi ofta blundar för ..
gillar den här texten
2009-06-12

  Slagord
ska man beskriva kärlek med ett ord så blir det...

BITTERSWEET.

Texten talar sanningen själv,
sånt gillar man
2009-06-12

  walborg
Jag klurar och undrar .. handlar det om rädls månntro ... varför händer inget som skall hända ....?
2009-06-11

    sunnanvind
Underfundig text..bra! Ger tankar o funderingar!
2009-06-11

  Ulf Lagerholm
"Kärlek är att du förblir stående

inför din älskade"



kan texten trolla fram två sådana vackra rader, tror jag bestämt att det finns mycket ljus att se fram emot


tack
2009-06-11

  dalida_bl
Trevligt tankegång*...tänker...

"Allt
som inte händer mig
Kärlek är ..."
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic