Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommar, men...

Sommaren är här...
men var är de varma vindarna
som smeker och kittlar heta kroppar

Sommaren kom med blommor och grönska...
men var är solen
som värmer och ger sommarfärgad hy

Sommaren är verkligen här nu...
men var är de ljumma nätterna
då man kan sova under bar himmel




Övriga genrer av Therés
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-09-26 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!