Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din egen melodi


Krossat glas täcker golvet
Dina nakna fötter dansat på
Blodet gnistrar som rubinröda kristaller

Du sa att allt var bra nu
Där du virvlade runt som en vind
Medan skärvorna skar dina fotsulor

I dina ögon bodde alltid glädjen
Du såg allt jag inte kunde se
Men du var också blind i det tysta

Du märkte aldrig den skärva glas
Som trängde djupt in
Och skar av ett livgivande kranskärl i ditt hjärta

Du var allt för upptagen av att dansa
Barfota över blod och glas
Till din egen melodi




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-11 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP