Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen



När du faller står jag med öppen famn att ta emot dig


För då du flyger till dina vackra lätta vingar fylls jag av lyckorus


Är vilsen utan dig


När glädje byts mot varför


Sträcker armarna mot skyn sökandes efter lyckostjärnan


Som faller i min öppna famn och förlåter mig till välsignad kärlek


Få möta dina läppar förtrollad i din blick


Öppna alla nya dörrar till lekfullt skratt i kärlekens korridor


Hör de osagda orden


Se de ljuvliga möjligheterna


Låt oss bryta den mörka virvelvinden mot havets botten


Till ljuset från harmonisk sprial mot himmelska höjder


Känn kärlekens kraft skapad av själsfränder





Fri vers av JNI
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-12 08:31



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
aaaah . . . vad vacker skrivet!*bokmärkes*och *applåder*fint poetat!
2009-06-15

  Blåbäret
du har målat fina bilder med sköna ord som håller en längtan om att få leva fritt, att få ösa ur en aldrig sinande brunn
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI