Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla flickor som inte tror att dom duger

Du stackars lilla flicka
så ensam och så rädd
Du stackars lilla flicka
som bara vill bli sedd

Du stackars lilla flicka
med tonårsattityd
Du stackars lilla flicka
du gör mig alldeles bryd'

Du stackars lilla flicka
som bara vill ha kul
du ställer dig vid spegeln
och undrar "är jag ful?"

Med tidningar och TV
du somnar varje kväll
med tanken i ditt huvud
"se ut som en modell"

Men en sak ska du veta
jag lovar och jag svär
för vad du än må heta
du duger som du är




Fri vers av dweeb
Läst 500 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-12 09:05



Bookmark and Share


    glitterflicka
Fortfarande lika aktuellt, tack
2017-01-04

  Hans Christian
Så bra skrivet !
2009-09-09

  Junitvillingen
MYCKET talande text som borde tejpas upp inte bara i alla flickors tonårsrum utan i alla skolor, på fritidsgårdar...ja på stora plakat som ingen kan undgå att se. Du belyser en så viktig grej i dagens samhälle - och jag lider med alla unga tjejer som kan få sina tonårsår förstörda i jakten på att se "perfekta" ut - när de i själva verket är så fina som de är! Fint flyt i texten förresten tack vare att du behärskar rim-tekniken så himlans bra:-)
2009-08-31

  Öknens Ros VIP
inte lätt vara tonåring, sorgligt bara att det fortsätter i vuxen ålder...
2009-08-04

  etthjärtaäralltidrött
sannerligen!
2009-07-29

    ej medlem längre
Bra text med ett jätteviktigt budskap!
2009-06-23

  Åsa Pyke
Fint flyt och bra budskap!
2009-06-12

  Carola Bouvin
Denna text borde pryda alla tonårs flickors spegel, fint.
2009-06-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt! Al,la har fått
nått gott som gör
att dom duger hela
personen alltid!
Fint rätt skrivet av Dig!
2009-06-12

  Jorska
Japp, en rysning längs armen talar för sig själv. Träffande och mycket vackert skrivet om ett ämne/problem som är mer aktuellt nu än någonsin. Du skriver på ett så enkelt, lättsamt och uppmuntrande sätt. Bokmärkes tacksamt.
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb