Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På rätt sida om lyckan



Du målar febrilt vingar på mina skuldror
och ibland kan jag nästan tro att jag ser dom själv
men en fallen ängel kan aldrig återfå sina vingar
på samma sätt som att en oskuld aldrig kan få tebax det hon har förlorat,
för varje vinst går alltid något förlorat.

Jag vann en men miste en annan, sån är den oskrivna lagen
för man kan inte både ha och äta kakan
även om det i bråkdelen av en sekund kan kännas frestande

Mitt hjärta gav jag bort för att aldrig få det åter
och någon blev över, historien slutar alltid så
det gäller bara att vara på rätt sida om lyckan

Du äger vingar men vet inte att dom finns
jag ägde vingar men förlorade dom någonstanns efter vägen
men jag vill inte ha dina, ens om du skänkte bort dom med silvriga snören om

Mitt hjärta e inte längre mitt, men jag vill inte ha det åter
jag fick någon annans istället, bytt är bytt och kommer aldrig igen
så ta dina vingar och ditt hjärta och läk ifred
medans det fortfarande finns hopp för männskligheten




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-12 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel