Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

infekterade såpbubblor



en
infekterad
såpbubbla
instängd

släpp ut mig
släpp ut mig för fan
släpp ut mig
släpp ut mig för fan

minns
en millenium start
vi bara svävade
in i musiken

släpp ut mig
släpp ut mig för fan
och ta mig
tillbaks

fan träden delar sig i två inatt
och pumpar in magi i mitt huvud
minns ett extasy rus, en australien natt
alla gånger man stått där och väntat på basen
och sen
en total eXplosion
vi försökte knulla på ett högstadie disco

bara väntar på att sekunderna ska falla bort
någonstans ner där jag inte är
för jag ska leva tidlöst ikväll
men bara när ingen ser
priset man får betala
är mödan för dagens jobb
åttahundra spänn
lätt värt det
lätt värt det

fradgan rinner från en varelse med såriga vader
en crackpundares vilja
ramlar genom köpenhamn
jag ser på
iaktar
glädjs
att allt bara är grönt
för mig

super mig full på billig bensin
3 delar på en liter
och totalt 45
kronor som skiftar hand
men jag kan drömma mig bort
dit där allting har en färg
jag skrapar bort
lånar lite grann
och målar om
allt grått i mitt liv




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-12 11:43



Bookmark and Share


    sårosa
åå

ser att det är prickar över bokstäverna .. sverige alltså ..

du skriver verkligt, fångar med dina ord

gillar speciellt slutet och : bara väntar på att sekunderna ska falla bort
någonstans ner där jag inte är
för jag ska leva tidlöst ikväll
men bara när ingen ser
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare