Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studentdagsrim vid Kungsgård

Livsglädjen körde förbi min häck

vitmössad ungdom
stämde upp i sång

Det är blott en gång
att alla dar
är lyckans dar
med fest och dans och blom

i oavbrutet sträck!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-12 12:18

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
vacker skildring av en höjdpunktsdag
2009-06-13

  peter markurth
Det är blott en gång
att alla dar
är lyckans dar
med fest och dans och blom



tror alla minns denna dag med vemod, det gör jag...

fin skildring
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP