Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katastrofer och elände

 

olyckor

katastrofer

många eländen

har drabbat mig

 

men jag är inte ett med dem

 

runt hörnet

står ett liv och väntar

hur eller vad

kan jag inte veta

 

förrän den dagen kommer . . . .




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-12 15:43



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Du är på väg framåt, förväntansfull, hoppfull, och vem vet vad som väntar bakom hörnet. Vackert formulerat.
2009-06-14

  Eva Langrath VIP
på väg
2009-06-12

  Sturesdotter
Text som förmedlar en härlig framtidstro...för den finns ju där, framtiden...o vi har ju bara en!
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP